Qese letre 37cm x 35cm x 18cm me dorëza

0.250.30 copë

Qese nga letra me dimesione 37 cm gjatësi, 35 cm gjerësi, dhe 18cm thellësi me dorëza. Lloji i letrës që ofrohet për këtë model të qeseve është letër e bardhë standarde ushqimore ose jo-ushqimore, dhe letër kraft. Trashësia e letrës që përdoret është 35-45 gsm varësisht nga kërkesa/stoku. Fundi i qesës është i rrafshët. Përdorimi i këtij modeli të qeseve është për markete, butik etj.

Pastro
Barkodi: AL-373518D Kategoria:

Informata shtesë

Lloji i Letrës

Kraft/e kaftë, Standarte/e bardhë

Dimensionet

37cm x 35cm x 18cm

Trashësia e letrës

35-45 gsm/m2

Fundi i qeses

I rrafshët

Përdorimi

Markete, butik, paketime tjera ushqimore dhe jo-ushqimore.

Vlerësime

Akoma nuk ka vlerësime.

Bëhu vlerësuesi i parë "Qese letre 37cm x 35cm x 18cm me dorëza"

Your email address will not be published. Required fields are marked *