Qese letre 42cm x 25cm

1.501.80 KG

Qese nga letra me dimesione 42 cm gjatësi, 25 cm gjerësi. Lloji i letrës që ofrohet për këtë model të qeseve është letër e bardhë standarde ushqimore ose jo-ushqimore, dhe letër kraft. Trashësia e letrës që përdoret është 35-45 gsm varësisht nga kërkesa/stoku. Fundi i qesës është i paluar. Përdorimi i këtij modeli të qeseve është për furrat e bukës, dhe paketime të tjera ushqimore.

Pastro
Barkodi: AL-4225 Kategoria:

Informata shtesë

Lloji i Letrës

Kraft/e kaftë, Standarte/e bardhë

Dimensionet

42cm x 25cm

Trashësia e letrës

35-45 gsm/m2

Fundi i qeses

I paluar

Përdorimi

Furrat e bukës, dhe paketime të tjera ushqimore.

Vlerësime

Akoma nuk ka vlerësime.

Bëhu vlerësuesi i parë "Qese letre 42cm x 25cm"

Your email address will not be published. Required fields are marked *